Home

Artistes

Los Rebeldes

Amb la incorporació de Speed ​​a el piano, el 1981, Los Rebeldes graven el seu primer àlbum: Cervesa, noies i … rockabilly !, en el qual apareixen cançons com El rock de l’home llop i Rocker.

Posteriorment, el 1982, graven el senzill Carolina / Massa whisky, en què també participa Jordi Simó, guitarrista de la banda durant els anys 1981-1983.

El 1985 (amb la formació de nou en trio: Segarra-Morata-Sorolla) ia través de Twins apareix el miniálbum Això és rocanrol on es troben clàssics de l’repertori de el grup com Harley 66, Aquesta manera de caminar o la cançó que dóna títol a l’ disc.

El 1986 apareix el disc Rebels amb causa. Aurelio Morata causa baixa i s’incorpora a les quatre cordes Tony Nervio Roto així com el saxofonista Dani Nel·lo. En ell, apareixen temes com Vull ser un estel, Nit d’acció, No m’agrada treballar i Mescalina.

Comencen a ser coneguts en l’àmbit, i el 1987, graven en directe Preferiblement vius, on apareixen repetides vegades en programes de televisió.

Poc després, el 1988, graven Més enllà de el bé i de mal, amb un tema que es converteix en l’èxit de l’estiu, Mediterrània. Durant tot aquest temps, les seves aparicions en ràdio i televisió són constants. També es destaca un tema que fet i fet es va convertir en un clàssic de el rock en espanyol, Sota la llum de la lluna. A més 3 senzills més es converteixen en èxit: “Un Espanyol A Nova York”, “La meva Generació” i “Cor de Rock n Roll”. Un àlbum únic.

El 1995 Los Rebeldes graven el seu segon treball en directe Bàsicament … Rebels, produït per Jaime Stinus, en el qual interpreten els seus temes més coneguts: Mediterrani, el rock de l’home llop, Rebeca, Mescalina, etc., al costat de les que apareix també la cançó Ardent amor, una versió de l’clàssic Burning Love, popularitzada per Elvis Presley, i adaptada per Carlos Segarra. També hi ha col·laboracions estel·lars en aquest disc: Antonio Carmona, Ariel Rot, Diego Cortés, Javier Vargas i el mateix Jaime Stinus.